Aktuális

Szívszorító: gyermekeinek üzent halála előtt Attila

BLN

Létrehozva: 2016.06.11.

A szentesi kórház melletti erdőben találták meg Barhács Attila holttestét, akinek egy hónapja veszett nyoma. A Bors információi szerint minden jel arra utal, hogy végzett magával.

Szeretlek, gyermekeim, akármit is hoz a sors, csak a szívetekre hallgassatok, és arra a rengeteg ölelésre, amit adtunk egymásnak – így üzent nem sokkal eltűnése előtt közösségi oldalán Attila. A Magor Magyarjai Hagyományőrző Egyesület elnöke május 11-én került kórházba öngyilkossági kísérlet miatt. Másnap viszont egyszerűen kisétált az in­tézményből és el­tűnt. A Borsnak sikerült elérnie Attila özvegyét, aki könnyek között emlékezett férjére. 

– Bevallom, sokáig azt hittem, csak fe­nyegetőzik, biztosan bujkál valahol, és az egyesület életét ő irányítja még a háttérből. Rettenetes, hogy nem így történt – mondja remegő hangon Teréz. Három gyönyörű gyermeküket, két kisfiukat és lányukat Attila mindennél jobban szerette. Ám az elmúlt időszakot gondok árnyékolták be, és Attila nem láthatta a gyermekeit.

– Valóban voltak problémái, gyógyszert kellett szednie. Voltak olyan hibái is, amiket már nehéz volt tolerálniuk a gyerekeknek is. Szakítanunk kellett, amit nem tudott feldolgozni, muszáj volt elengednem. Mögöttünk van tíz csodálatos év, és számomra mindig az az ember marad, akit legjobban szerettem, akivel le akartam élni az életemet – csuklik el Teréz hangja. 

Attila számára a régi magyar kultúra, a hagyományok szeretete mindent jelentett. Több ezer gyermeket tanított íjászkodni, már elfeledett fajátékokat készített, mindent saját kezűleg. Tíz­éves lányuk egyre szebb sikereket ér el népdalénekesként – kórusával, a Kécskei Pacsirtákkal a Fölszállott a pávába is beválogatták –, és első osztályos fiuk is erre az útra lépett. Sokan irigyelték Tiszakécskén a család összetartását.

A Bors értesülései szerint a 44 éves férfi holttestét végül két héttel az eltűnése után találták meg, a közeli erdőben. Azóta megtörtént a boncolás, amely teljes mértékben kizárta az idegenkezűséget, azaz Attila nem bűncselekmény áldozata lett, hanem önkezével vetett véget az életének. Úgy tudjuk, korábban fegyvert is akart szerezni, amit ki is fizetett, de végül mégsem jutott hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek