Aktuális

Agyonverte és vízbedobta barátnőjét a tini

Bors

Létrehozva: 2016.07.03.

Amikor Anne közölte a barátjával, hogy terhes, a fiú azonnal talált egy módot, hogy szabaduljon meg a babától. És az anyától.

Forrás: Mirror

Egy tipikus iskolai kamasszerelemnek indult. A 15 éves Anne Kasprzak boldogan írt a naplójába a 14 éves Darwin Bagshaw-ról és a kapcsolatukról. A jövőjüket tervezgette.

Egy márciusi napon Anne összeveszett az anyjával, aki ezért a szobájába küldte. A lány úgy is tett, mintha bezárkózna oda, de anyja később észrevette, hogy a kamaszlány eltűnt.

A következő nap egy kocogó egy cipőt és vért szúrt ki a Jordan folyó Salt Lake City-hez közeli hídján. Anne testét nem sokkal távolabb találták meg a vízben.

Az arca és feje a felismerhetetlenségig szét volt verve, csak a fogászati leletei alapján tudták azonosítani. A körmein és a testén védekezésre utaló nyomok is voltak.

Anne barátját, úgy tűnt, nem rázza meg nagyon a lány halála. Mint kiderült, aznap este, amikor összeveszett anyjával, Anne átment a fiúhoz és kérte, szökjenek meg együtt, mivel terhes.

A tinédzsert nem dobta fel az ötlet, elkapott egy lapátot és gyakorlatilag péppé verte Anne fejét, majd bedobta őt a folyóba.

Néhány nap múlva a rendőrök Anne vérét fedezték fel Darwin cipőjén. Ő állította, hogy akkor került oda, amikor a lány orra vérzett. Ezt egy barátja először megerősítette, majd visszavonta a vallomást. Egy szemtanú is jelentkezett, aki Darwin BMX-ét vélte látni a gyilkosság helyszínének közelében.

Nem sokkal később a rendőrség visszaállította a fiú törölt sms-eit, amelyekből kiderültek, hogy könyörgött a fent említett barátnak, hogy erősítse meg az orrvérzéses történetet.

A fiút végül két évvel a gyilkosság után tartóztatták le, így már 17 évesen kellett felelni a tettéért. Felnőttkorúként állt bíróság elé, annak ellenére, hogy a szörnyűséget 14 éves korában követte el.

Sokáig ártatlannak vallotta magát, majd tavaly februárban, az egyik tárgyaláson bevallotta, hogy bűnös.

Az ítélethirdetésnél már megbánta tettét.

- Sajnálok mindent, amit tettem – mondta. – Szeretnék bocsánatot kérni Anne és a saját családomtól, és mindenkitől, akinek véig kellett mennie ezen.

A bíró különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében bűnösnek találta a fiút és 15 év fegyházbüntetésre ítélte.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek