Aktuális

Kislányokra vadászott a játszótéren a csömöri pedofil

M. S.

Létrehozva: 2016.07.06.

<p>Kitartóan, két éven keresztül szövögette hálóját egy csömöri férfi, aki egy játszótéren ismerte meg áldozatát és a nyolcéves kislány édesanyját. M. P. elnyerte a család bizalmát, majd ajándékokkal halmozta el a gyermeket.</p>

Forrás: Pintér Péter

Vajon hány gyermek eshetett az évek során M. P. áldozatául? Egyelőre annyi bizonyos, hogy a csömöri férfi számítógépén nemcsak a két beazonosított gyermekről, hanem további, 18 éven aluli fiatalról találtak félreérthetetlen képeket.

Unokahúgát vitte el

Az ügy tíz évre nyúlik vissza, de a férfi csak nemrég bukott le. A Budapest Környéki Törvényszéken szerdán indul a büntetőper, a vádiratból több felkavaró részlet is kiderült. A férfit nevelése, felügyelete, gondozása alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják. Az ügyészség szerint   K. P. 2006-ban elvitte az unokahúgát egy csömöri játszótérre, ott ismerkedett meg az 1998-as születésű, akkor nyolcesztendős F. K.-val, aki akkor az édesanyjával tartózkodott ott. Később többször is találkoztak a játszótéren, a vádirat szerint „a vádlott érzelmileg közel került a sértetthez”. 

Tornazsákért közösült

2008. április 20-án a férfi 20–30 percre egyedül maradt a kislánnyal és csókolózott vele, simogatták egymást, majd M. P. a gyermek ruhájába is belenyúlt és a nemi szervét simogatta. 2011 februárjában közösült az akkor már 12. életévét betöltött lánnyal, cserébe egy mintás tornazsákot adott ajándékba. Ezt követően 2013 novemberéig – általában havonta – további ajándékokért újból közösült a sértettel. M. P. az aktusok után minden alkalommal fényképeket is készített a meztelen lányról, majd arra kérte, hogy kapcsolatukról senkinek ne beszéljen.

Perverz fotó

De a férfi nem csak F. K.-ra vetett szemet. A munkahelyén megismerkedett egy kolléganője 2004-es születésű lányával, T. E. G.-vel. Kolléganője többször a férfi felügyeletére bízta a kislányt, 2010-től az akkor még csak hat- éves gyermek többször járt a vádlott lakásán.

Nevelt lányát erőszakolta

Csömörön egy másik szexuális erőszak ügye is borzolta a kedélyeket. Idén áprilisban 12 év fegyházbüntetésre ítélték azt az 58 éves férfit, aki rendszeresen megerőszakolta nevelt lányát. A férfi 2004-ben nősült meg, és ettől kezdve együtt élt felesége korábbi házasságából 1999-ben született lányával, akinek nevelőapja lett. A házasságból két közös gyermek is született.

A vádirat szerint M. P. „fokozatosan szexuálisan is közeledni kezdett a sértetthez, általa erotikusnak tartott pózokba állította be és fényképezte. 2014 augusztusától kezdve, több alkalommal szexuális vágy felkeltésére alkalmas játékokat játszott”.

A vádirat nem tér ki arra, hogy a férfi végül hogyan bukott le. A lakásán házkutatást tartottak, lefoglalták a számítógépét, és mint kiderült, azon a nemi vágy felkeltésére irányuló fényképfelvételeket tárolt, a fotókon 18. életévüket be nem töltött személyek is szerepeltek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek