Aktuális

Megkönnyebbült Csömör, hogy rács mögött a pedofil

R.K.

Létrehozva: 2016.07.08.

Féltek a helyiek a csömöri pedofiltól, örülnek a letartóztatásának. Szerintük édesanyja is a szégyenbe halhatott bele, húgát pedig a férfi vallomása óta érthetetlen megvetés övezi.

Forrás: Kecskemét Zoltán

Egy csendes, nyugodt, kertes házas övezetben tengette mindennapjait a csömöri pedofil. Házának kerítését sűrűn benőtte a bozót, és a fák még inkább megnehezítik a belátást. Ottjártunkkor némi neszt hallottunk, de senki sem nyitott ajtót. Mint a Bors is megírta, a 37 éves férfit két kislány elleni szexuális erőszakkal gyanúsítják. M. P. szerdán még szabadlábon érkezett a bíróságra, de már bilincsben távozott.

A helyiek megkönnyebbültek letartóztatásának hírére, mivel sokakat nyugtalanított, hogy szabadlábon van. Egy névtelenséget kérő nő elmesélte: gyerekkora óta ismerte a pedofilt, aki szerinte mindig is annak a jeleit mutatta, hogy valami nincs rendben vele. Korábban kétszer az ő kislányát is elvitte a játszótérre. Szerencsére felé nem közeledett, az ügy 2013-as kirobbanása után pedig már nem is engedte a gyermekét a közelébe.

A férfi vallomásával gyakorlatilag romba döntötte a húga életét is, akit elmondása szerint kiskorában rendszeresen molesztált. „Szégyellném magam a helyében, az utcára sem merném kitenni a lábam” – fakadt ki egy helyi asszony a nővel kapcsolatban, akinek állítólag szintén van egy 6–7 éves kislánya.

A helyi szóbeszéd szerint egyébként M. P. édesanyja is fia rémtetteibe halt be­le: nem tudta elviselni a gyalázatot. Az ügy kirobbanása után rohamosan romlani kezdett az egészségi állapota, és hamarosan elhunyt.

Az internetre is feltette áldozatait

A világhálón is meglelhetők M. P. kisgyerekek iránti vonzalmának nyomai. A Face­book-oldalán látható nyilvános képeken szerepel többek között az egyik kislány is, aki ellen a vád szerint szexuális erőszakot követett el. A vádlottnak Youtube-csatornája is van, amire olyan videókat töltött fel, amiken például a kislány hintázik, vagy egymással játszanak gyerekek.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek