Aktuális

Megvan az Érdről ellopott élő plüsskutya

Bors

Létrehozva: 2016.07.16.

Meglett Hirosi, az az eb, akről különös szőrzete miatt élő plüsskutyaként kerestek az interneten. A nagyjából 3-400 ezer forint értékű kutyát két hónapra szakították el gazdáitól, és végül egy körforgalomban találtak rá. A kis hat hónapos kölyökkutyát egy férfi szúrta ki az autók között, amikor az egyik majdnem elütötte.

Félreállt autójával, és magához hívta az akita inu fajtájú csöppséget. Ezek után rögtön hívta az Érdi Civil Állatmentőket. Az állatvédők azonnal a helyszínre siettek. Első tapasztalataik alapján megállapítható volt, hogy Hirosi nagyon jó állapotban volt, de látszott rajta, hogy nem tudja, mit tegyen. 

– Nem félt, amikor az autós magához hívta, így arra lehet következtetni, hogy abban a két hónapban, míg távol volt, nem bántották – mondták az állatmentők. 
Ők valószínűnek tartották, hogy elrablói eladni szerették volna őt vagy pároztatásra használni. 

Arra azonban nem számítottak arra, hogy ekkora figyelmet kap az eltűnése, és így inkább megszabadultak tőle, minthogy megtartsák. A történet talán legboldogabb szereplője a kutya mellett nyolcéves kis gazdija, aki vigasztalhatatlanul szomorú volt az elmúlt hónapokban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek