Aktuális

Tinédzserek kínoztak és öltek meg egy pedofilt - Sokkoló videó!

Bors

Létrehozva: 2016.07.31.

<p>Véres arccal könyörög az életéért az a 47 éves férfi, akit fiatal fiúk kegyetlenül megvertek Oroszországban, a kínzást pedig videóra vették. A férfit később meggyilkolták. A bűne az volt, hogy kiskorú lányokat csábított el, hogy lefeküdjön velük.</p>

Forrás: Mirror.co.uk

Az orosz tinédzserek csapdába csalták a pedofilt: a férfi egy 13 éves lánnyal beszélt meg randevút az Efremovo városa melletti elhagyatott, füves mezőn. Csakhogy a találkozóra egy csapat fiatalkorú fiú érkezett, akik rögtön a gyanútlan férfira támadtak. Hosszú percekig vadul ütötték-rúgták a földön fekvő pedofilt, miközben a bandához tartozó többi fiú és lány hangosan éljenzett és biztatta a támadókat, egyikük telefonja kamerájával rögzítette az eseményeket. Ezután magára hagyták a mezőn.

Orosz sajtóhírek szerint a férfi túlélte a bántalmazást, másnap azonban 16-17 éves fiatalok késekkel végeztek vele. A rendőrség három tinédzsert vett őrizetbe a gyilkosság elkövetésének gyanújával.

A férfi közösségi oldala állítólag bizonyítja, hogy valóban pedofil volt: fiatal lányok pornóvideóit töltötte fel, valamint az ismerősei listájában számos tizenéves lányt volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek