Aktuális

A halálba kényeztette magát az egyetemista

Bors

Létrehozva: 2016.08.05.

A 26 éves brit egyetemistát, Christipher Harroldot a szobájában találták meg május 2-án holtan - írja a Metro. A fiú két napja halott volt mielőtt észrevették, és vélhetően amiatt hunyt el, hogy nem elég körültekintően akart önmagának örömet szerezni. A hatóságok ezt arra alapozzák, hogy mind a laptopja mind a telefonja felé volt fordítva.

Harrold lakótársa elmondta a rendőröknek, hogy habár nemrég szakított a barátnőjével, mégsem volt emiatt vigasztalhatatlanul letörve, ezért biztosan nem végzett magával a fiú. Továbbá a májusban történt haláleset óta már a boncolási jegyzőkönyv is napvilágot látott, amely kizárja az idegenkezűséget, illetve a betegséget, viszont a halál okaként a fulladást jelöli meg.  

Harrold anyja szerint fia intelligens volt és szorgalmas, szinte mindenki csak dicsérte a hozzáállását a dolgokhoz. Jó fizikummal volt megáldva, szerette a rögbit és a félmaraton sem volt akadály számára. Vélhetően hipoxifíliával kísérletezett, tehát úgy próbálta az orgazmust átélni, hogy oxigénhiányos állapotot idézett elő magánál.

A hipoxifília legutóbb David Carradine neve kapcsán merült fel, aki 2009 június 4-én hunyt el hasonló okokból.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek