Aktuális

Ámokfutó sofőr miatt halt meg Brigitta

BLN

Létrehozva: 2016.08.02.

Segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről egy Opel Astra kombi sofőrje. Huszonhárom éves lány lelte halálát a balesetben.

Két hét sem volt hátra huszonnegyedik születésnapjáig, családja most összetörten gyászolja a budapesti lányt. W. Brigitta egy előzésbe kezdő autós által okozott balesetben vesztette életét az autópályán.

Csípős

Üzenem a bordó opelesnek: még ma adja fel magát! Legbelül ő is tudja: a lelkiismerete elôl nem futhat el az ember. Huszti Zoltán

A rendőrségi közlés alapján az autó sofőrje, amelyben utazott, olyan helyzetbe került, amit nem tudott kivédeni. A végzetes baleset július 23-án, szombat délután a Pest megyei Újlengyelnél történt, a 405-ös számú főúton. 17 óra 40 perckor egy bordó színű, Dabas irányából Cegléd felé hajtó kombi Opel Astra F típusú kocsi szembejövő forgalomnál előzni kezdett. Hogy elkerüljék az elkerülhetetlent, Brigittáék autója hirtelen jobbra kanyarodott, és összeütközött egy tehergépkocsival. A lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az Opel Astra sofőrje – írta a rendőrség – megállás nélkül elhajtott.

A fiatal lány gyógymasszőrként dolgozott. Környezetében mindenkit hamar elbűvölt kedvességével, vendégei is a szívükbe zárták. A Bors levélben tudta utolérni Brigitta testvérét, aki megtörten írt a cserbenhagyás körülményeiről. – A legnagyobb baj, hogy nincs meg az autó rendszáma, így azóta sajnos nincs új információ se – írta a lány.

A család – melynek tagjai minden segítséget elfogadnak, ami a sofőr nyomára tud vezetni – úgy tudja, a balesetnek voltak szemtanúi, de az Opel rendszámát nem sikerült rögzíteni.

– Nagyon fáj a testvérem halála, csak abban bízhatok, hogy létezik igazság az életben, és megtalálják azt a gyilkost – írta Krisztina. A lány szívszorító verssel búcsúzott húgától:

„Fekete hajad lobog a fényben, nevetésünk hangját messze sodorja a szél. Nem feledlek soha, hiányzol mindig nekem, kezem ha kinyújtom feléd… csillagként érlek el.”

Értesüléseink szerint a bordó kombi Opel Astra sofőrje a baleset óta nem jelentkezett a rendőrségen. Információinkat megerősítette a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, ahol azt kö­zölték: a baleset okozóját ez idáig nem sikerült azonosítani. W. Brigittát e héten kísérik végső útjára.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek