Aktuális

Szívhez szóló ajándékot kapott a 91 éves Rózsika

Bors

Létrehozva: 2016.08.05.

Szívet melengető meglepetést szerzett a Skóciában élő Kovács házaspár a 91 éves nagymamának. Házhoz vitték neki a lagzit.

A házaspár Skóciában él, két gyermek büszke szülei. A kapcsolatukat már korábban szentesítették a polgári házassággal kint, ám a templomi esküvőt Magyarországon szerették volna megrendezni. A me­nyegzőt – kisfiuk keresztelőjével együtt – meg is tartották, de az imádott 91 éves nagymama, Rózsika nem lehetett ott. Andrea és Attila erre megható meglepetést eszelt ki: a szertartás után pár nappal felkerekedtek, és elvitték az esküvőt Rózsika mamához is a mikepércsi idősek otthonába.  

– Az egészsége nem engedte, hogy eljöjjön, amit ő is és mi is nagyon sajnáltunk, ezért találtuk ki, hogy neki is ünneplőt öltünk – meséli a Borsnak Andrea. A pár felvette menyasszonyi és vőlegényruháját, így érkeztek meg az esküvői kocsival a meglepett nagy­mamához.

– Megbeszéltük a fotósunkkal, aki a férjem unokatestvére, hogy legyen ott a nagymama reakcióit is megörökíteni. A meglepetés tökéletes lett: Rózsika végigpityeregte örömében a szertartást. – Ölelgetett, puszilgatott minket, és a lakók is nagyon örültek. Boldog vagyok, hogy kitaláltuk ezt a meglepetést, tökéletes volt ez a nap – mondta Andrea.      

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek