Aktuális

Ferenc: A posta miatt buktam 15 milliót!

H. Z.

Létrehozva: 2016.09.15.

Zárás előtt fél órával már nem adhatta fel lottószelvényét a zalai Doszpoth Ferenc. Másnap rosszul lett, amikor megnézte a számokat.

Kisebb rosszullét kerülgette azt a férfit, aki két hete tizenötmillió forintot bukott. Ál­lítása szerint a Magyar Posta hibájából.

– A gelsei postán szerettem volna feladni az EuroJackpot szelvényemet pénteken fél három körül. A posta hivatalosan háromig van nyitva, de hiába könyörögtem, már nem fo­gadhattam. Másnap elsötétült előttem a világ, amikor megnéztem a nyerőszámokat: 5+2 találattal körülbelül tizenötmilliót markolhattam volna fel – mondja a Borsnak Doszpoth Ferenc rokkantnyugdíjas, aki jelenleg kemoterápiás kezelésen kórházban van.

– Nincs értelme perelnem, mert nem tudom bizonyítani, hogy nem utólag töltöttem ki a szelvényt – legyint lemondóan az 59 éves férfi, akinél nyirokrákot diagnosztizáltak. Ferenc eddigi legnagyobb nyereményét egyébként a Kenón ütötte meg, akkor kétszázezer forintnak örülhetett.

Csípős

Inkább soha az életben ne nyerjek milliókat, mintsem azt a megrázkódtatást kelljen elviselnem, hogy a kétmilliárd forintomat azért nem fizetik ki, mert a vörösborral leöntött szelvényem kódja nem olvasható. Hofmeister Zoltán

A Bors megkereste a Magyar Postát is, hogy megtudjuk, miért nem adhatta fel a szelvényét a férfi. A cég kommunikációs osztálya válaszában azt írta: „a pénzforgalmi szolgáltatásokon kívüli egyéb szolgáltatásokat, így a Szerencsejáték Zrt. termékeihez való hozzáférést a postának teljes nyitvatartási időben biztosítani kell”. Ennek fényében pedig teljességgel érthetetlen, fél háromkor miért nem lottózhatott Ferenc.

Peches esetek

Kimosta a szelvénytEgy brit nő kimosta 11 milliárd forintot érő lottószelvényét. Hiába próbálta felvenni a nyereményét, mert csak a számok és a dátumból a 2016 volt olvasható.Elvesztette az igazolócetlitTavaly szeptemberben 288 millió forintot fialó lottószelvényt adott fel egy férfi Kaliforniában, de az igazolószelvényt elhagyta. Hiába rögzítette a biztonsági kamera is…Rosszkor szállt kiRendszeresen lottózó paksi kosarasok 2002-ben 560 millió forintot kaszáltak a hatos lottón telitalálattal. A kollektíva egyik tagja pont előtte szállt ki.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek