Aktuális

Gyermekeit is megölette volna a soproni apa

Bors

Létrehozva: 2016.09.05.

Bérgyilkost fogadott exfelesége megölésére egy soproni férfi a válás után, mert eladósodott. Gyermekeit sem kímélte volna, a bérgyilkossal közölte: ha ott vannak, őket is lője le.

Forrás: Illusztráció

A férfi nejétől még 2014-ben vált el és a vagyonjogi perben 64 millió forintot követelt a volt feleségtől, aki megkapta két közös gyermekük felügyeleti jogát is - írja a HVG. A férfi válllakozása ugyanis időközben becsődölt, közel 50 millió forintos tartozást halmozott fel, ezért úgy döntött, hogy egy ismerősével kiraboltatja exnejét. A férfi élelmiszercsomagot, a benzinköltséget és 5-10 ezer forintos pénzösszegeket ajánlott fel ismerősének.

Ezek után azonban még jobban eladósodott, így ismerősének azt ajánlotta: másfél millió forintért cserébe bármilyen módon, de ölje meg volt feleségét. Ehhez még exe lakását is pontosan vázolta, megjelölte, mely szobában találja a pénzt, a kamerákat, sőt, még saját távirányítóját is felajánlotta az asszony garázsához.

Hozzétette: a gyerekek jelenléte sem gond, ha esetleg ott vannak, lője le őket is. A megbomlott apa azonban rossz bérgyilkost szemelt ki, az ugyanis vonakodott megölni az asszonyt és a gyerekeket, így a gyilkosság helyett inkább a nőhöz ment, akinek beszámolt az egész tervről. Az asszony azonnal feljelentést tett a rendőrségen. A férfi ellen a napokban vádat emeltek. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek