Aktuális

Öngyilkos lett egy tatabányai férfi, miközben a TEK-esekkel tárgyalt

Bors

Létrehozva: 2016.09.09.

A Hírpress információi szerint pénteken reggel egy férfi elbarikádozta magát a tatabányai otthonában, a Bányász lakótelepen egy panel lakásban.

A helyszínre kivonult a Terrorelhárítási központ, de a tárgyalás ideje alatt a férfi öngyilkosságot követett el. 

A Rendőrség közleménye szerint a Komárom-Esztergom megyei nyomozóknak információjuk volt arról, hogy egy körözött férfi tartózkodik 2016. szeptember 9-én reggel 7 óra körül egy tatabányai dűlőben.

A férfi miután meglátta a kiérkező rendőröket egy hétvégi házba menekült, majd a többszöri rendőri felszólítás ellenére sem hagyta el az épületet, nem reagált.

A gyanú szerint 2016. augusztus 21-én este egy tatabányai üzletben elkövetett rabláskor feltehetően fegyvert használt, ezért a rendőrök a területet lezárták és értesítették a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársait.

A TEK műveleti egységének helyszínre vonuló tagjai pénteken délelőtt a házba bementek, ott aztán megtalálták a körözött férfit, aki engedély nélkül tartott fegyverével öngyilkosságot követett el.

A 46 éves környei lakos ellen a Tatabányai Törvényszék által kábítószerrel visszaélés bűntett, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság által rablás bűntett elkövetése miatt kiadott elfogatóparancsok voltak érvényben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek