Aktuális

Pumped Gabo unja a Pumped Gabo táncot

Bors

Létrehozva: 2016.09.02.

Egykor az egész internetet felrobbantotta piros kis fürdőgatyájában előadott ikonikus táncával, mára azonban megunta a begyakorolt mozdulatokat Pumped Gabo – derült ki a Nyerő Páros tegnap esti adásából. A versenyző párok fergetegesnek éppen nem mondható, de azért szórakoztató bulit tartottak, ahol Kabát Pétert kisminkelték, Szabó Zsófi párja, Zsolti pedig olajmilliárdos sejknek öltözött, majd egy kis alkohol elfogyaszátsa után táncra perdültek.

A mulatós dallamokra először Gabo és szerelme csak húzták a szájukat, hiszen azok jó részét nem is ismerték, de amikor kaptak végre egy kis elektoronikusat a hangszórókból, a többiek unszolására Gabo végre bemutatta az őt legendássá tehető táncot. Bár Gabo nem volt túl lelkes, annál lelkesebb volt viszont Papp Gergő, akinek feltett szándéka volt az este folyamán megtanulni a furcsa mozdulatokat.

Eláruljuk, kevéssé sikerült neki, végül pedig Gabo elárulta azt is, miért esett nehezére táncolni – borzasztóan unja már, hogy mindenhol ezt a különleges tehetségét kell mutogatnia. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek