Aktuális

Trumpért dolgozik a magyar anya

V. Zs. 

Létrehozva: 2016.09.27.

Agnes Gibboney fiát illegális bevándorlók ölték meg, nincs megelégedve a jelenlegi amerikai rendszerrel. Donald Trump mellett kampányol.

A Budapesten született Agnes Gibboney kétéves volt, amikor szüleivel együtt el­hagyta Magyarországot és az Egyesült Államokban telepedtek le. A történet szempontjából fontos, hogy mindez legálisan történt.

A nő boldog házasságban élt Kaliforniában férjével, Markkal, azonban 2002-ben szörnyű tragédia történt: fiukat, az akkor 29 éves Ronaldot egy mexikói, illegális bevándorló agyonlôtte. 

Az eset nem csak őt sokkolta. Agnes bátyja és édesapja nagyon kedvelték Ronaldot. Belebetegedtek a történtekbe, és rövid időn belül meghaltak. 

Agnest nemrégiben felkérték, hogy csatlakozzon Donald Trump elnökjelölti kampányához. A kampány részeként ugyanis létrejött az Angel Moms nevű közösség, amelynek tagjai mind-mind illegális bevándorlók miatt veszítették el családtagjaikat. A FoxNews csatornán Agnes a mellette ülő Trumpnak például azt mondta, ő akarja letenni a mexikói határnál építendő kerítés első tégláját. 

– Trump nagyon kedves és közvetlen, együtt- érző. Egyáltalán nem nőgyűlölő, sőt tiszteli a nőket – fogalmazott Agnes, aki szerint Trumpot nagyon szíven ütötte az alábbi mondat: „A legnagyobb fájdalom, hogy már soha többé nem mondhatom: Boldog születésnapot, kisfiam!”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek