Aktuális

Durva: 39 nőjét bélyegezte meg az amatőr tetováló

Bors

Létrehozva: 2016.10.31.

<p>A 23 éves szívtipró legutóbbi alkotása egy alkoholmámoros éjszaka után került barátnője arcára - és a lány nem bánta meg!</p>

Szokatlan „gyűjtemény” birtokosa a brit Ryan Wibberley: a Wibbo becenevű amatőr tetoválóművész ugyanis - saját bevallása szerint - 39 nőt csábított nem csak az ágyába, de a tűje alá is. Jelenleg az összes nő magán viseli valahol a férfi nevét vagy becenevét - vagy esetleg mindkettőt. Ryan jelenlegi barátnőjét, Kourtney Leigh-t - akivel egyébként hol együtt vannak, hol nem, mióta februárban megismerkedtek - már három helyen megjelölte: nem csak a mellén, de a homlokán is, mindkét szemöldöke felett!

A legutóbbi homloktetkó egy masszív italozás után készült - mégsem bánta meg a 20 éves lány, aki úgy érzi, így tudja megtartani a fiút: „Azért csinálom, mert paranoiás, és meg akar billogozni. Azt hiszi, ez távol tartja a többi férfit.”

Kourtney egyébként nem hisz abban, hogy több nő is mászkál Ryan nevével a testén - a tetováló azonban állítja, több fenékre, mellre, ujjra és más testrészre is felfirkantotta a nevét - azt azonban nem tudja, hogy alanyai megbánták-e a dolgot, mert a legtöbbjükkel soha nem találkozott az egyéjszakás affért követően - írja a Sun.

A nem mindennapi szerelmespár egyébként korábban már szerepelt a Jeremy Kyle show-ban. A lány azt mondja: a homloktetkókat nem, de azt a szereplést meg nem történtté tenné, ha lenne rá lehetősége...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek