Aktuális

Ilyen kegyetlenséggel sosem találkoztam - mondta az állatvédő

Bors

Létrehozva: 2016.10.20.

Egy élő állatot ástak el éve - írja a Mirror. A kutya fejéből egy hatalmas szög állt ki, és ennek ellenére próbálta kiásni magát a földből, illetve nyüszítetté. Az utóbbira figyelt fel néhány kiránduló Redcar közelében. 

Amint megtalálták azonnal értesítették a rendőrséget és állatkórházba vitték az ebet. Az állatorvos csak ennyit tudott mondani: a legkegyetlenebb eset, amivel valaha találkoztott. Az állat mérhetetlen szenvedéseinek végül injekcióval vetettek véget. A kirándulók délután kettőkor fedezték fel a kutyát egy erdős területen. “Egy sáros gödörből ástuk ki szerencsétlent és senki nem hitte el, hogy valaki képes ilyenre” - mondta a Walkernek nevezett férfi.

RSPCA ( Királyi Állatvédelmi Intézmény az Állatkínzás Megelőzésére) egyik munkatársa, Nick Jones azt mondta, 10 éve dolgozik az állatvédő ligánál, de ilyen aljas és kegyetlen dologgal még nem találkozott. Egy fehér kan kutya volt, vélhetően nem volt gazdája, körülbelül 7 éves lehetett. A szakemberek szerint az állaton elkövetett kegyetlenséghez több személy kellett, így most nem is egy állatkínzót keresnek, hanem többet. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek