Aktuális

Nyíregyházi vérfürdő: végezhet magával a rácsok mögött az orvos

Bors

Létrehozva: 2016.10.31.

Fokozott figyelemmel kísérik a román tüdőgyógyászt, Dan S.-t a börtönőrök: attól tartanak ugyanis, hogy végezni fog magával - írja a Blikk. Az előzményeket ismerve mindez nem is oly meglepő: a férfi ugyanis - miután Nyíregyházán a gyermekeik szeme láttára közvetlen közelről fejbe lőtt egy házaspárt, végezve az asszonnyal és súlyosan megsebesítve a férjet - azzal a szándékkal lépte át a román-magyar határt, hogy otthon öngyilkos lesz. Terve azonban meghiúsult, hiszen a hatóságok elfogták.

"Védencem teljesen össze van omolva. Félő, hogy komolyan fennáll a veszélye annak, hogy megint megpróbálkozik az öngyilkossággal" - árulta el a bulvárlapnak Dan S. ügyvédje, Lucian Negrutiu, hozzátéve: a férfit rendszeresen látogatja testvére, sőt, úgy tudja, a gyermekei is jártak már bent nála.

A védő - mint arról korábban beszámoltunk - azt kérte, hogy törvényszéki pszichiáter vizsgálja meg védencét, ezt azonban eddig elutasították - azonban a bíró még később is dönthet úgy, hogy elrendeli a vizsgálatot.

Az ügyvéd azt is elárulta, a fegyvercsempészet és tiltott fegyverviselés vádjában elkészült a vádirat - ám a tárgyalás időpontja még nem lett kitűzve.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek