Forrás: Shanghaiist
Régóta tudjuk, hogy összefüggés van az állatok tartása és a húsuk íze között. A rossz körülmények közt nevelt állatok húsa jóval silányabb, a kevés mozgás, olcsó táp, a kegyetlen leölés mind hozzájárul a hús minőségének és ízének megromlásához.
Egy kínai farmer is tökéletesen tisztában van ezzel, éppen ennek okán választotta azt a megoldást a hús jó minőségének fenntartására, hogy a malacainak kiépít egy úszóparkot. A Huang Demin nevű gazda tanyája igazi turista látványossággá vált, hiszen az emberek örömmel nézik a repdeső és úszkáló disznókat.
A disznóhus ettől állítólag annyira ízletes lesz, hogy akár háromszoros árat is hajlandóak érte fizetni a vásárlók. Azt mondjuk nem gondoljuk, hogy a malacok annyira élveznék, amikor a tulaj letessékeli őket a toronyból a vízbe, de legalább landolás után már majdnem elégedettnek tűnnek.