Aktuális

Gábor kalapáccsal támadt felesége szeretőjére

Bors

Létrehozva: 2016.12.16.

<p>Gábor nem bírt az ösztöneivel, amikor meglátta feleségét, Bettinát egy másik férfi, István karjaiban.</p>

Az asszony egyik alkalommal azt hazudta férjének, hogy az egyik közeli szupermarketbe megy bevásárolni, ám inkább szeretője kamionja felé sietett az angliai Gravesendben. Gábornak gyanús volt felesége, így követte őt egy kamion pihenőig. Az egyik kamion ablakához érve látta, hogy kedves felesége akkor már rég meztelenül hempergett Istvánnal. Hangos ordibálásba kezdtek, majd kiderült, Gábor nem érkezett egyedül. A jelenetet a kocsiból nézte végig a négyéves közös kislányuk.

„Elvetted a feleségemet, de a gyerekeimet nem fogod!” - üvöltötte Gábor, majd elővette a kalapácsot a kocsijából. A szemtanúk ekkor hívták ki a rendőrséget. Állítása szerint csak önvédelemből vette magához és nem is próbálta megütni a másik férfit. „Nem értem, miért probléma az, ha van nálam egy kalapács. Csak beszélgettünk. Különben is, baromi nagy darab férfi István, muszáj valamivel megvédenem magam!” - mondta Gábor a bírósági meghallgatáson.

A kétgyerekes anya már beadta a válási papírokat. Istvánnak a kamionsofőri munkát még Gábor adta és teljesen összetört, amikor az ismerős kamionba látta beszállni feleségét. Gábort nem ítélték el, de a majdnem kétszázezer forintnyi perköltségeket neki kell állnia.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek