Aktuális

Döbbenetes erejű baleset: kirepült a sofőr és a motor is - fotók

Bors

Létrehozva: 2017.01.27.

Forrás: Roli

Súlyos tömeges karambol történt péntek este a Szentendrei úton, a fővárosból kifelé vezető oldalon a Bogdáni út magasságában. Egyelőre még nem lehet pontosan tudni, hogyan ütközött össze négy személyautó és egy busz. A szemtanúk azt látták, hogy kocsik csattantak, alkatrészek szállnak a magasban, de még egy férfi is harminc méterre repült a kocsijától.

– Láttam, ahogy egy Renault Twingo átrepült szembejövő sávba – mondta a Bors olvasó riportere, aki végignézte a balesetet. – Láttam, ahogy sofőr kirepült a kocsiból. Az autó motorját is az összetört gépjárműtől úgy 40 méterre találták meg. Ezt a súlyos sérültet sokáig ápolták a helyszínen a mentősők. Először azt hittem, nem éli túl, de végül sikerült stabilizálni az állapotát. Egy kisfiút is elláttak a mentők a helyszínen.

A BRFK sajtóosztályától megtudtuk, hogy a súlyos sérült kórházba szállítás után elhunyt, nem sikerült az életét megmenteni. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a Budapest felé tartó forgalom egy sávon haladt, a Szentendre felé közlekedőket a Bogdáni útra terelték.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek