Aktuális

Extrém romantika: hússzor kérte meg felesége kezét a fotós

Fr. Zs.

Létrehozva: 2017.01.28.

Kálló Péter húsz alkalommal kérte meg a barátnője kezét a világ számos pontján. A többszörös sajtófotó díjas művész és szerelme október 22-én mondták ki a boldogító igent, de beleszerettek az esküvők világába, és azóta is ekörül forog az életük.

– A munkám miatt rengeteget utazom és a feleségem, ha teheti, velem tart. Úgy gondoltam, hogy a lánykérést is valahogy erre fűzöm fel és így több mint húsz alkalommal sikerült megkérnem a kezét.

Ráadásul Péter felesége feltette azt a kérdést is magának, amit talán minden nő, miután véget ért az esküvő: miért csak egyszer vegyek fel egy ilyen gyönyörű ruhát? Na, és mit tesz ilyenkor egy jó férj, aki mellesleg remek fotós?

– Megszületett egy fotósorozat ötlete mégpedig, hogy mindenhova magunkkal visszük az esküvői ruhát és ahol lehet, csinálok róla pár képet.

Péter egyébként tizennyolc éve foglalkozik fotózással. Talán az egyik leghíresebb fotósorozata a titokzatos esernyős emberről készített, amit Balance néven ismert meg az ország, utalva az egyensúlyozásra és a kép témájára. Ezért a szakma elismerését is hazavihette.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek