Aktuális

Kiderült, mitől lettek rosszul a határvadászok

Bors

Létrehozva: 2017.01.27.

Forrás: Reuters

Baktérium okozta a déli határon történt tömeges rendőri rosszulléteket január elején a most lezárult laborvizsgálatok szerint. A Magyar Nemzet szerint január 2-án, az ebédre kapott párolt rizsben, valamint egy szendvicsben lévő felvágottban mutatták ki a toxint termelő baktériumot, ami 126 rendőr rosszullétét okozta.

A B.cereus nevű kórokozót főként a rizsben találták, a felvágottban – amit egy meg nem nevezett, orosházi szendvicskészítő műhelyben csomagoltak – kisebb mennyiségben volt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek