Aktuális

Elmebeteg dolgot művelt ezzel a macskával a gazdája – fotók

Bors

Létrehozva: 2017.02.03.

<p>Elkábítottak és kitetováltak egy szerencsétlen csupasz macskát, mindezt ráadásul a saját gazdái tették vele. Az internetezők azonnal értesítették az állatvédőket.</p>

Egy orosz tetkó imádó, Aleksandr gondolt egyet és elkábította macskáját, hogy gengszter tetoválásokkal díszítse ki a testét, írja a Boredpanda. Az oldal szerint a férfi tisztában volt azzal, hogy nem tesz jót az állatnak, ha mintákkal díszíti őt, ráadásul még el is kábítja.

– Persze, hogy szégyenlem magam, amiért ezt tettem vele! Nem volt beleszólása Démonnak, hogy szeretné-e ezeket magán viselni vagy sem. Remélem nem ártottam vele túl sokat. De egyenlőre úgy néz ki a tetoválásai begyógyultak és semmi baja – mondta Aleksandr. Azonban a cigaretta és kártya szimbólumokkal tarkított macska valószínűleg kicsit sem örül új varrásainak. 

A  macskáról készültképekkel találkozó állatvédők szerint a szőrtelen macskának a bőre a szokásosnál érzékenyebb, így a legkisebb tűszúrás is hatalmas fájdalommal jár neki. Nem mellesleg ennél a típusnál súlyos következményekkel járhat az altatás, a fajtának csak a fele éli túl ezeket a beavatkozásokat. 

A kommentelők körében is nagy felháborodást keltett a dolog: bár Aleksandr továbbra is állítja, hogy semmi gond nincs a tetoválásokkal a kommentelők közül többen feljelentették őt az állatvédőknél.

„Ez gyalázatos! A szerencsétlen macska azt se tudja mi történik vele!”

„Ez már állatkínzásnak minősül!”

„Hogy tudsz ennyire kegyetlen lenni egy ilyen aranyos állattal?” 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek