<p>Hol máshol, mint Japán találták ki ezt a bődületes őrültséget.</p>
Az emberiség egyik hatalmas dilemmája, hogy finom-e az ananásszal felturbózott pizza. Sokan esküsznek rá, mások azonban irtóznak tőle és a gyomruk helyett a pokolba kívánnák.
Nos, a többség valószínűleg egyöntetűen hördül fel, ha megtudja, mivel állt elő egy tokiói étterem: vattacukros pizza! Ráadásul ez nem csak egy vicces desszert, hanem valóban vékony pizzatésztából készült, csak a sajton kívül a megszokott feltétek helyett az édesség dominál rajta. A tésztára halmozott vattacukrot ugyanis mézes gyömbérszósszal öntik le, hogy a cukor így tudjon ráolvadni a pizzára.
Bár az étterem Japánban van, érdekesség, hogy valójában német ételeket készítenek ott. A Schmatz Beer étterem ráadásul ügyes marketingkampánnyal reklámozta be a pizzáját, hiszen a távol-keleten oly nagy népszerűségnek örvendő cseresznyevirág ünnephez kapcsolódóan is készítettek egy cseresznyevirágos pizzát.
Kellemes émelygést hozzá mindenkinek!