Aktuális

Elektromos nyakörvvel sokkolta gyerekeit a brutális apa

Bors

Létrehozva: 2017.04.13.

<p>Hosszú éveken keresztül bántalmazta gyermekeit. Válogatott kegyetlenségei nem merültek ki az ütlegelésben és a fojtogatásban, szélsőségesebb módszerekhez is folyamodott.</p>

Több évig tartott annak a kétgyermekes apának a rémuralma, aki minden bizonnyal egész családját sakkban tartotta. A horrorra azt követően derült fény, hogy feleségét a közelmúltban koponyatöréssel kórházba szállították. A pennsylvaniai Joseph Myhre ellen igen vaskos vádirat készült, 13 éves fia és 11 éves lánya ugyanis részletesen beszámolt arról, miken mentek keresztül.

A férfi rendszeresen ütlegelte, rugdosta őket, volt, hogy a kislányt addig fojtogatta és ütötte a fejét a padlóba, amíg el nem ájult, valamint kutyák idomítására használt elektromos nyakörvvel is kínozta a gyerekeket, akiknek állítólag fadobozokban kellett aludniuk - írja a Fox 8 híroldal. 

Az amerikai KYW-TV stábja megpróbált beszélni a szomszédokkal. Riportjukban elhangzik: noha többen láthatóan/hallhatóan otthon voltak, senki nem kívánt szóba állni velük - az azonban jól látszott, hogy Myhre-ék otthonának több ablaka is fóliával volt lefedve belülről.

Joseph Myhre ellen 12-rendbeli kiskorúak ellen elkövetett súlyos testi sértés a vád, valamint felesége koponyatöréséért is felelnie kell. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek