Aktuális

Lánykérés bosszúból: összefogtak a felszarvazott srácok - videó

Bors

Létrehozva: 2017.04.07.

<p>Kamu lánykéréssel égették be a mindkettőjükkel kavaró csajt.</p>

Kemény bosszút állt két srác azon a nőn, aki mindkettejükkel viszonyt ápolt a másik tudta nélkül. Ráadásul a totális megalázás érdekében akciójukat fel is vették videóra, majd azt megosztották az interneten.

A felvételen az látszik, ahogy egyikük meglátogatja a csajt a munkahelyén, ahol aztán féltérdre borul, hogy megkérje kedvese kezét. A nő természetesen elalél, ahogy az étteremben tartózkodók is azonnal örömujjongásba fognak.

És itt jön a fordulat: habár elsőre a lánykérő kétségbeesetten tekintget körbe, végül melléjük lép egy másik srác, aki aztán romba dönti az idilli pillanatot. A félrelépő nő elsőre próbál nem tudomást venni a kínos helyzetről, ám amikor a napszemüveges fickó az mondja neki, hogy „Két jó pasid is volt! Két k.rvajó pasi! Ezt jól elcseszted!”, akkor kínjában kivonul a helyről. Ekkor a lánykérő is hozzáteszi, hogy jól átverte mindkettőjüket.

A videó a FlyHeight nevű oldalon jelent meg, és arról sajnos nincs információ, hogy hol készült. A Metro azonban azt is megírta, hogy az egyik férfi korábban még autót is vett ajándékba a nőnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek