Aktuális

Százezrek fordultak el Kardashiantól retusálatlan feneke miatt

Bors

Létrehozva: 2017.04.28.

Kim Kardashian a celebség mintapéldánya, az örmény származású amerikai nő elsősorban testalkatának köszönhette ismertségét. A Kardashian-klán legismertebb tagja nem takargatta eddig kerek idomait, és többek között képeinek is köszönhette, hogy több mint százmillió ember követi a közösségi média különböző platformjain.

Mint arról beszámoltunk, a napokban retusálatlan képek jelentek meg az amerikai celebről, akinek emiatt hatalmasat esett vissza a népszerűsége. A fotókat az alábbi linken tekinthetik meg.

Amazing pics show Kim Kardashian and Kourtney in bikinis on the beach in Mexico

KIM KARDASHI-BUM The reality star showed off her un-airbrushed body as she frolicked in the sea KIM Kardashian hit the beach and gave fans a rear treat as she went for a splash in the sea along the coast of Mexico. The 36-year-old reality star usually airbrushes her snaps before sharing them on social media.

Kardashian Instagram-oldalát több, mint 100 ezer ember hagyta el azok után, hogy a képek megjelentek, ám természetesen nem kell aggódni az amerikai celebért, továbbra is több mint 98 millióan követik kalandjait a képmegosztón.

Ráadásul már el is kezdte a tűzoltást egy szexi fotóval.

Hey

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek