Aktuális

Vasváron vették meg a szerencsét hozó Borsot

Hu-Zo

Létrehozva: 2017.07.13.

Takács István Zoltán oszkói olvasónk Szombathelyen dolgozik gépbeállítóként. Játékunkon egy ötvenezer forintos JYSK vásárlási utalványt nyert. 

– Felváltva vesszük a lapot a párommal, most ő vásárolt Vasváron. Nincs különösebb babonánk, hogy melyiket válasszuk, mindig a legfelső újságot szoktuk – mesélte a Borsnak a 43 éves nyertesünk.

– Az­tán amikor hazajöttünk a boltból, odaadta nekem, és én kapartam le a matricát. Megláttam, hogy nyertünk egy ötvenezer forintos JYSK utalványt, és nagyon örültünk. Ez az első nagyobb nyeremény az életünkben. Kaparós sorsjegyeken eddig csak egy-kétezret nyertünk, és lottón is csak kettesem volt. Sokszor vásároltam már JYSK-ben, ismerem a kínálatot. Megbeszéljük, és együtt fogjuk eldönteni, hogy egy új ágy, esetleg szoba- vagy kerti bútor legyen-e belőle. Azóta már elmeséltem a kollégáimnak is, hogy nyertünk a Borssal, és gratuláltak – emlékezett István, aki régi olvasónk. – Szeretem a lapot, minden érdekel, ami benne van. Természetesen ezután is fogom venni – mesélte Takács István Zoltán. 

Figyelem!

Felhívjuk kedves Olvasóink figyelmét arra, hogy nyerteseink a játékszabályzatot figyelmesen olvassák el, és az abban leírtakat pontosan kövessék, különös tekintettel az időpontokra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek