Aktuális

Szexuális bűnözőre hagyta gyerekét az anya

Bors

Létrehozva: 2017.09.29.

Bíróság előtt kellett felelnie a szülői kötelességeinek megszegése miatt annak a 42 éves drezdai anyának, Anett P.-nek, aki annak ellenére összeköltözött barátjával, a 37 éves Rolf W.-vel, hogy tudta róla, három évet töltött a börtönben gyermekbántalmazás miatt, és eltiltották a gyerekektől. Azt is hagyta hagyta, hogy a férfi magára és a ma 11 éves fiúra zárta a gyerekszoba ajtaját, simogatta és fotókat készített róla.

Minderre csak akkor derült fény, amikor 2016 májusában a férfi a fiú hatéves unokatestvérét is bántalmazta. Rolf W.-t januárban 3 év 9 hónap börtönbüntetésre ítélték.

Trotz Kontaktverbots! - Mutter überlässt Sohn einem Kinderschänder

Dresden - Ein Fall der sprachlos und wütend macht: Annett P. (42, arbeitslose Hauswirtschafterin) ließ sich mit einem verurteilten Kinderschänder ein. Elf Mal vergriff sich der Sextäter an ihrem Sohn (heute 11). Jetzt stand die Mutter wegen Verletzung der elterlichen Sorge vor dem Amtsgericht.

A nő ellen tegnap hoztak ítéletet, a tárgyaláson nem szólalt meg azon kívül, hogy utolsó szó jogaként kinyögte, „nem mondok semmit”. Hagyta az ügyvédjét beszélni maga helyet, sem bűntudatot nem mutatott, sem bocsánatot nem kért.

Anett P.-t, mivel láthatóan az – azóta már csak volt – barátja hatása alatt állt, pénzbüntetésre ítélték, 700 eurót, 218 ezer forintot kell megfizetnie – írta a Bild.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek