Aktuális

Féltékenységből kiverte a fogát, fojtogatta a magyar színésznőt barátja Prágában

Bors

Létrehozva: 2017.11.11.

Az origo írása szerint egy magát megnevezni nem kívánó magyar színésznőt bántalmazott barátja prágai utazásuk alkalmával. A cikk szerint a pár június 11. óta volt együtt, október 9-én a legnagyobb boldogságban indultak el a cseh fővárosba, ahol azonban gyorsan megváltozott a hangulat. A beszámoló szerint a nő a mosdóba ment a telefonjával, mikor kijött a férfi számonkérte, hogy kivel kommunikált. Mivel nem volt mit titkolnia, a színésznő odaadta a telefont párjának, akin azonban ekkorra már eluralkodott a féltékenység.

A nő beszámolója szerint hiába próbálta nyugtatni a férfit, az megakarta rúgni, ez ugyan elsőre nem sikerült, de a mozdulattól így is megsérült a nő.

„A legfurcsább az volt, hogy nem jött oda, nem kérdezte meg, mi fáj, hogy miért nyüszítek az ágyon vagy 15 perce. Pedig ő 'szeretett'. Semmi empátia, semennyi. Erre szakértők még a vörös zászlót lebegtetnék, ha jól tudom. És ezek szerint minden eddigi csupán felvett, szociális álca volt. Csak azt hajtogatta, hogy egy mocskos k*rva vagyok, hogy hányadikán és hol sz*tam le az illetőt" - mesélte a nő, akit ezek után fojtogatott is az illető, aki egyre hevesebben bántalmazta a színésznőt, akinek állítása szerint ki is verte az egyik fogát.

Ezek után aztán sikerült kiszöknie a szobából, és a recepción segítséget kérnie, ez ugyan nem jött össze, de végül maga értesítette a rendőröket.

„A tervet végrehajtottam. Rohantam a folyosón a recepcióra segítséget kérni, de senki sem volt ott. Tudtam, hogy pillanatok kérdése, és utánam jön, egy szinttel lejjebb rohantam, és kopogtattam minden ajtón. Senki nem nyitotta ki. Végigfutott az elmémen, hogy nincs tovább, mert a folyosó végén sehová nem tudok menni, csak vissza az eredeti útvonalon" - végül a nőt a rendőrök kimentették a gazdag bántalmazó karmai közül. A nő hazatérve elment az orvoshoz, és feljelentést is tett.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek