A repülőgépeken felszolgált ételek világszerte tudnak meglepetéseket okozni, elég ha a túlfőtt lágytojásra, az extrém száraz csirkehúsra vagy a gyanús kinézetű szószokra gondolunk. Lássuk be, ezek a – nem az első osztályon utazók számára felszolgált – harapnivalók nem éppen a kiemelkedően jó minőségükről híresek.
A gépen felszolgált ételek a tányérra kerülésük előtt legkésőbb 72 órával készülnek, de az az igazság, hogy ez sem hangzik túl biztatóan. Nehéz lenne összeállítani egy olyan menüt ezekből a mérhetetlenül gusztustalan ételekből, ahol a légitársaságok minden emésztőrendszerünk ellen elkövetett eddig bűne megtalálható, de szerencsére az utasok gondoskodnak arról, hogy legalább ezeknek a töredéke nem maradjon titok a netezők előtt.
Ebben az alábbi, viszonylag lehangoló összeállításban mindenféle ínyencség van, amik láttán hirtelen úgy éreznénk, nem is vagyunk olyan éhesek.