Aktuális

Pénzesőt szórunk olvasóink fájára!

Bors

Létrehozva: 2017.11.13.

Forrás: Thinkstock

Fényárban úszó utcák, fenyőfák, forralt bor illata a vásárosbó­dék kö­zött. A Bors gondoskodott arról, hogy az ünnepi készülődés ennél sokkal többről szóljon. Lapunk ugyanis ma induló új játékával tíz olvasóját karácsonyi milliomossá teszi!

A Bors címoldalán mindennap talál egy matricát, melynek középső része feltéphető. Ez alatt lapul három szimbólum, s ha mindhárom bankjegy, akkor ön máris nyert egymilliót.  arra költi, amire jónak látja. Ne felejtse el még aznap este 19 óráig tárcsázni a 06-1/ 443-34-50-es telefonszámot! Diktálja be a matricán lévô kódot, amit a játékiroda ellenőriz, majd felveszik az adatait. Ezután vágja ki a nyertes címoldalt, és a nyeréstől számított nyolc napon belül ajánlott le­vélként küldje az alábbi címre: Bors, 1537 Budapest, Pf. 235. A borítékra ne felejtse felírni a „Nyertes” szót!

Ha olyan matricát tép fel, amivel nem nyert, ne dobja mérgében szemétbe a lapot! A Bors egymillióját úgy is megnyerheti, ha a nem nyertes matricákból összegyűjt négyet, és elküldi hozzánk. A beküldők közül sorsoljuk ki a szerencsés karácsonyi milliomost. De úgyis nyerhet, ha megveszi a Bors hétvégi számát, és kivágja az abban található szelvényt, amit kitöltve beküld nekünk. Legyen ön a karácsonyi milliomosok egyike!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek