Aktuális

100 évesen állt bíróság elé, mert unokája nem bírt előbb beszámolni arról, mit tett vele

Bors

Létrehozva: 2017.12.03.

Nicole Caroli nagyapja, Douglas Hammersley nagyon boldog volt, amikor a 100. születésnapján mindenki őt ünnepelte, és akkor még nem sejtette, hogy bíróság elé kell állnia, azért mert pedofil - írja a The Sun magazin. Unokája, Caroli ekkor döbbent rá, az ünnepelt nem élhet le úgy egy életet, hogy nem kell szembenézni azzal, amit vele tett, és ezért a rendőrségre ment a buli helyett.

A nőt az is kiborította, hogy egy újságcikk jelent meg a nagyapjáról, melyben azt írták, 70 éve jár ugyanabba a kocsmába. - Mintha ez érdem lenne. - A férfit egyébként is mindenki csak méltatta, úriemberként emlegette, és dicsérték, hogy ilyen szép kort megélt. Carolit ez annyira bosszantotta, hogy bement a rendőrségre és elmondta, a férfit 5 éves kora óta molesztálta, többek közt bedugta a nyelvét a szájába, és matatott a bugyijában. A kedves nagypapa minden alkalommal közölte a kislánnyal, hogy nem mondhatja el senkinek mi történt.

Caroli úgy nőtt fel, hogy azt hitte, ő tett valami rosszat, amiért így viselkedett a nagyapja, szégyenében nem is mert beszélni senkinek a dologról. Naplót vezetett, amit szintén átadott a rendőröknek, így nem üres kézzel kereste fel a hatóságokat. Az is került, hogy tévézés közben is fogdosta, a szobájába is bement molesztálni. A nő a mai napig emlékszik arra, hogy milyen érzés volt, amikor a nagypapa keze a bőréhez ért.

Caroli nagyanyjának halála után minden családi rendezvénytől távol maradt, de a 100. születésnapi buli hallatán, már nem bírt csöndben maradni. Hat hónapig nyomoztak a rendőrök, Hammersley pedig azt hazudta, demens, de kiderült az igazság, végül pedig 3 szexuális támadást beismert.

Hammersley két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott - nyilván a kora miatt -, így ő lett  Nagy-Britannia legidősebb elítélt pedofilja. Caroli most már boldog, mert még életében megkapta a maga büntetését a férfi, és nem fognak többet róla szuperlatívuszokban beszélni az emberek, főként nem fogják úriemberként emlegetni. A bíró  a tárgyaláson megdicsérte az asszonyt a bátorságáért.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek