Aktuális

Már hét hónapja elhamvasztották a férfit, mikor hazatért

Bors

Létrehozva: 2017.12.29.

Rokonai azt hitték, hogy egy emésztőrendszeri betegségben elhunyt a 44 éves Sakorn Sacheewa, azonosították is a holttestét, aztán elhamvasztották. Majd hét hónappal később, december 17-én egyszer csak megjelent a thaiföldi otthonában a férfi. Mostohatestvére a Bangkok Postnak azt mondta, „teljesen lesokkolt, mikor megjelent”.

A Charoen Lekdi azt is elmondta, hogy hét hónapja a rendőrség azzal kereste fel őket, hogy Sacheewa elhunyt bérelt otthonában, és hogy vigyék el a holttestét. A családtagok meg is érkeztek a Navamindradhiraj Egyetem orvosi karára, hogy azonosítsák a holttestet. A hulla erősen fel volt puffadva és szinte felismerhetetlen volt, valamint a fogsora is más volt, ugyanis Sakornnak hiányzik az első két foga. Egy hivatalnok azonban erősködött, azt mondta nekik, hogy az aggodalmaik ellenére vigyék haza a testet.

Amit meg is tettek, vallásos szertartás keretein belül elbúcsúztatták, majd elhamvasztották.

Amikor Sakorn először megjelent hét hónappal később, a családtagok teljesen elképedtek, azt hitték, hogy egy szellemet látnak. A férfi elmesélte nekik, hogy azért volt ilyen sokáig távol, mert 2016 januárjában elszegődött egy halászhajóhoz dolgozni. Sakorn szerint ezalatt egy mianmari férfi ellophatta a személyigazolványát. Jelentette is a hatóságoknál, hogy eltűntek a papírjai és igényelt is helyettük újat. Csak mikor otthagyta a munkáját és hazatért, tudta meg, hogy a családja azt hiszi elhunyt.

A férfi most azt reméli, hogy módosítani tudja a hivatalos iratokat, amelyek szerint ő 2017 május 18-án elhunyt.

Azt a mai napig nem tudni, kit is hamvasztottak igazából el.

(via Mirror)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek