Aktuális

Randi közben 30 métert zuhant Luther

L. B.

Létrehozva: 2017.12.17.

Egy magyarvizsla-keverék miatt lesz örökre emlékezetes Philippa Ruggier első randija. A fiatal lány a dél-angliai Exmouth város világhírű pontjára, a hatalmas sziklákkal övezett Orcombre Pointra tartott a választottjával, amikor a Luther névre keresztelt négylábúja egy váratlan pillanatban lezuhant a sziklaszirtről, és a tengerpartra esett. A német pointer-magyarvizsla-keveréknek hatalmas szerencséje volt, megközelítőleg harminc métert zu­hant, de sikerült megúsznia egy csúnya vágással a lábán.

A riadt fiatalok egyből hívták a segélyhívót, az életmentő csapat pedig néhány perc alatt egy hajóval a helyszínre is érkezett. A fedélzetre vitték a szerencsétlenül járt ebet, majd ellátták és bekötötték a sebesülését.

– Most találkoztunk először Michaellel. Minden jól alakult köztünk, épp egy kávét akartunk inni, és egyszer csak az én Lu­therem nincs sehol, eltűnt mellőlem – elevenítette fel Philippa.

– Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy rábírjuk a kutyásokat arra, hogy a sziklák mentén pórázon tartsák kedvenceiket – mondta a helyi lapnak Dave Littlefield, a városi mentőcsapat vezetője. Hozzáfűzte: jól tették a fiatalok, hogy nem maguk másztak le a kutyáért, hiszen simán összetörhették volna magukat. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek