Aktuális

Tizenéves diákjával szexelt a somogyi tanárnő, egy másik diák közben filmezte őket

Bors

Létrehozva: 2017.12.08.

A sonline.hu cikke szerint egy 30 év feletti kadarkúti tanárnő szexuális viszonyt folytatott egyik 15 éves diákjával, az ügyben már nyomoz a rendőrség. A beszámoló szerint a helyiek között már ismert volt a történet.

– Rengeteget hallottam róla, mindenki erről beszél – mondta Andrea, egy helyi fiatalasszony. – Nem gondoltam volna a tanárnőről, nem ilyennek ismertük. A nagyobbik és a kisebbik fiamat is tanította, de szerintem már nem dolgozik az iskolában, mert a kisebbik fiam azt mondta, hogy helyettesítő tanárt kaptak. Emberileg egyáltalán nem tudom megérteni a tanárnőt, bár azt hallottam, hogy nem volt könnyű élete, többször volt házas, megözvegyült.

A történet szerint ráadásul a tanárnő és a diák szexuális együttlétéről videó is készült, azt pedig egy másik diák készítette a telefonjával. Az iskolába járó diákok előtt sem ismeretlen a történet.

– Március óta tartott ez a viszony a tanárnő és a 15 éves fiú között – mondta két fiatal a sonline.hu-nak egyöntetűen. – A tanárnő egyedül élt, valahogy összejöttek. Egy házban készítette azt a bizonyos felvételt az együttlétükről a fiú barátja. Nem tudjuk, hogy került oda az a másik barát, közösen bulizhattak-e. A felvételt nem láttuk, állítólag lefoglalta a rendőrség. A tanárnő már nem tanít bennünket, nekünk azt mondták, hogy felmondott, de szerintünk eltávolították. A fiú viszont továbbra is oda jár az iskolába. Nem látszik rajta semmi, tanul velünk. Nem értjük, hogyan fajult idáig ez a helyzet.

A honlap megkeresésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata elismerte, hogy nyomozást folytatnak az ügyben, részleteket azonban nem árultak el a folyamatban lévő nyomozásról.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek