Aktuális

Felakasztotta magát a csodaszép lány, mert nem bírta elviselni egy tévedés terhét

Bors

Létrehozva: 2018.01.26.

Tavaly szeptember 24-én holtan találták Charlotte Guy-t, aki képtelen volt megemészteni, hogy lebuktatta magát. A fiatal lány és a nála három évvel idősebb Jack Hurst két éve ismerkedtek meg egymással, és kapcsolatukkal egy ideig nem is volt probléma, amíg a fiút fel nem vették egyetemre, és el nem költözött. Emellett a 17 éves wigani lány bizalma is megingott a fiúban, ezért tavaly ősszel úgy döntött, hogy szakít az egyetemistával. A fiú ezek után, hogy meggyőzze a lányt, úgy határozott, hogy szeptember 21-én személyesen is felkeresi.

"Azt mondta, hogy szakítani akar velem, de azt akarta, hogy maradjunk barátok. Én mondtam neki, hogy teljesen mást szeretnék, de hajthatatlan volt, így én visszatértem a szüleimhez" - mesélte a tragikus fordulatba torkolló történetet a lány barátja.

Hurst elmesélte, hogy ő bízott benne, hogy még helyrehozható ez a se veled, se nélküled kapcsolat, ám ehelyett a lány már aznap este elment mulatni. A fiú másnap tudott üzenetet váltani Charlotte-tal, aki azonnal jelezte, hogy egy másik fiúval flörtölt éjszaka, és meg is csókolta.

"El voltam aznap foglalva, kértem, hogy beszéljünk később. Nem sokkal később kaptam egy üzenetet Snapchaten, amelyet nyilván nem nekem szánt" - folytatta a történet elmesélését az egyetemista fiú.

A képen ugyanis a lány égy másik fiúval volt látható félreérthetetlenül egy ágyban fekve, a képet Charlotte egy barátjának szánta, de eltévesztette a címzettet. Mikor rájött a hibára, három üzenetet küldött el a volt fiújának.

"5 óra 11 perckor kaptam egy hosszú üzenetet, amely után megpróbáltam felhívni, de nem vette fel a telefont. Két perccel később kaptam egy másikat, amiben már csak az állt, hogy 'Nem számít. Viszlát. Bocsáss meg', majd egy perccel később pedig azt írta, hogy 'Szeretlek, a tudatból, hogy utálsz, elég'" - mesélte a fiú.

A lányt ezek után már nem lehetett elérni, később találták meg felakasztva. Guy alkoholt ivott és kokaint fogyasztott halála előtt, ezt már a jelenleg is zajló vizsgálatok bizonyították be. A tinédzser szülei a meghalgatáson elmondták, hogy a lányuk mindig is bizonytalan volt, és gyakran bántotta saját magát, ezért orvoshoz is fordultak. Azonban az utóbbi időben kiegyensúlyozott volt, beilleszkedett egy új osztályba, és új barátokra is szert tett.

Teenager hanged herself after accidentally sending Snapchat message

Charlotte Guy, 17, accidentally sent a Snapchat message to her on-off boyfriend The message revealed that the teenager, of Wigan, had slept with someone else But it was sent to university student Jack Hurst and she was later found hanged A 17-year-old hanged herself after she accidentally sent a Snapchat message to her on-off boyfriend in which she revealed she had slept with someone else, an inquest heard.

VAN SEGÍTSÉG

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek