Aktuális

Horoszkóp: Az új céloknak van most itt az ideje

Címkék
horoszkóp

Papp Gréti

Létrehozva: 2018.01.15.

A Jupiter és a Plútó harmonikus szextil fényszögének hatása még hetekig érezhető: most kell új célokat kitűzni.

Kos március 21.–április 20.

Szerelem: egyes Kosok olyan partnerrel bújnak ágyba, aki sikeres az üzleti életben, aki rangban vagy hatalomban felettük áll, és akivel megosztják a tárgyalószobát és a hálószobát egy­aránt. Mielőtt összeállna egy vagyonos partnerrel, készíttessen egy ügyvéddel házasság előtti megállapodást, hogy válás esetén ki mit kap.
Karrier és pénz: a héten anyagi sikerre, hasznos üzleti kapcsolatokra tehet szert, de ha neki akar vágni a vállalkozók útjának, az energia és az összpontosítás szinte jön magától. Ha maga mellé vesz egy üzleti partnert, jobb vállalkozó válhat önből, mint nélküle. Ha egyszer elhatározta, hová szeretne eljutni, megtervezheti az odajutáshoz szükséges lépéseket.

Bika április 21.–május 20.

Szerelem: a bolygók arra figyelmeztetik önt, hogy párkapcsolata az adásvételen alapul, ezen a területen is egy piacon folyik a kereskedés – s hogy értékessé tegye magát, ki kell ismernie a másik fél érdekeit, és arra is rá kell jönnie, miként elégítheti ki azokat. A hé­ten akkor jár jól, ha szó nélkül elfogadja üzletileg sikeres párja döntéseit.
Karrier és pénz: meg kell találnia a megfelelő üzlettársat vagy jogászt, de akárkivel szövetkezik, az a személy igazi kincs lesz. Ha a partnere rendelkezik üz­leti érzékkel, közös vállalkozásuk virágzásnak indul. Gyermekét beírathatja az egyetemre, hálózatépítő adottságából is profitálhat. Állandóan újat tanuló agya pedig tovább marad működőképes.

Ikrek május 21.–június 21.

Szerelem: viszonyt kezdeményezhet egyik munkatársával, ám ha házasságban él, akkor a közös bankszámla mellett nem árt, ha ön és a párja egyaránt rendelkezik egy-egy saját számlával is. Ha csak az egyik fél dolgozik és keres pénzt, miközben a másik a gyerekről gondoskodik, ez utóbbi nagyobb eséllyel fog túlköltekezni.
Karrier és pénz: lehetőleg olyan megbízókkal, üzletfelekkel dolgozzon, akikkel hosszú távú kapcsolat bontakozhat ki. Az új kapcsolatok megteremtése ugyanis időbe és pénzbe kerül. A héten határozottan meg kell győznie egyik rokonát, hitvesét vagy munkahelyi felettesét, hogy mind önben, mind pedig szakmai vagy üzleti álmában lehetőséget lásson.

Rák június 22.–július 22.

Szerelem: a csábításnak nehezen áll ellen, de előítéletei miatt ne szalassza el élete nagy lehetőségét! A kisbaba érkezése igénybe veheti a partnerek kreativitását, de segíti önöket abban, hogy jó irányban változzanak. Kapcsolatával elégedettebb lesz, ha nem tűri el, hogy a társa az ön érdekei helyett a sajátjaival törődjön.
Karrier és pénz: legyen vállalkozó, indítsa el az üzletét, és igyekezzék rátalálni valódi küldetésére! Ne kisebbítse eredményeit, ne kételkedjen magában, hiszen ha mások bíznak önben annyira, hogy önre bíznak egy kreatív tevékenységet, ön is bízzon magában! Amikor valaki megdicséri, nézzen az illető szemébe, és egyszerűen mondja azt, hogy Köszönöm. 

Oroszlán  július 23.–augusztus 23.

Szerelem: horoszkópja azt javasolja, hogy legyen külön-külön nyilvántartva az ön és partnere vagyona – még ha ez az elképzelés egyesek számára sokkolóan is hat. Függetlenül attól, hogy a kapcsolata valóban életre szól majd, vagy épp válás lesz a vége, mindenképpen bölcs dolog pontos listát vezetni arról, kinek mije van.
Karrier és pénz: talán nem fogja fel azonnal, milyen kedvező kozmikus rezgések befolyásolják munkáját és lakáskörülményeit. Érdemes azon gondolkodni, hogyan lehetne hasznára a cégnek, és az sem árthat, ha ötleteiről véleményt kér a tapasztaltabb kollégáktól. A hét végén kiderül, hogy átlátja a feladatait, s ezt követően néhány döntést is önre bíznak.

Szűz augusztus 24.–szeptember 23.

Szerelem: tévedés azt hinnie, hogy a kényelmes és kiszámítható kapcsolat az ideális; ideális az, amelyik pontosan annyi fizikai, szellemi és erotikus kihívással szembesíti önt, amennyit el tud viselni. Egyes Szűz hölgyeknek sokkal nagyobb támogatásra lenne szükségük a partnerük részéről ahhoz, hogy meg merjék kockáztatni a gyermekvállalást.
Karrier és pénz: vállalkozóként nincs vesztegetni való ideje, hiszen senki sem fizeti meg önnek az elfecsérelt időt. A hé­ten előfordulhat, hogy nagyobb összeget nyer szerencsejátékon. Megtalálhatja önmagában a tehetségnek vagy kreativitásnak azt a csíráját, amelyet érdemes kibontakoztatnia, de akár közös vállalkozást is indíthat a párjával.

Mérleg szeptember 24.–október 23.

Szerelem: ha költözködés szerepel a programban, de nem tudják, merre induljanak, felmerül önökben a kérdés: „Mitől kedvező egy hely számunkra?” Végleges döntés előtt mérjék fel, milyen környék lehet ideális egészségük és elhelyezkedési esélyeik számára? Mi a fontosabb: az olcsó megélhetés vagy a jó egészségügyi ellátás?
Karrier és pénz: ha sok pénzt akar keresni és drágább lakást venni, most vágjon bele. Ha ügyesen forgatja a pénzét, akár meg is duplázhatja. De ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha feladatai nem teszik lehetővé, hogy megtegyen kollégáinak, rokonainak pár szívességet. És ne bízzon abban, hogy majd mások majd meghozzák ön helyett a fontosabb döntéseket.

Skorpió október 24.–november 22.

Szerelem: hatalmas tem­pót diktál magának, és most arra sem rest, hogy kielégítse csillapíthatatlan szenvedélyét. Ebben az időszakban ön az arról való gondoskodással fejezi ki a szeretetét, hogy mindig legyen elég pénzük mindenre, amire szükségük van, de több alkalma adódik arra is, hogy izgalmakat, kalandokat éljen át.
Karrier és pénz: annyira életfontosságúnak tartja bevételeinek növelését, hogy az energia és az összpontosítás szinte jön magától. Szerencséje a héten nem hagyja cserben: elindíthatja saját cégét, vagy megvásárolhat egy vállalatot, hogy a saját elképzelései szerint alakítsa azt át. Találkozhat valakivel, akitől értékes üzleti információkat szerezhet! 

Nyilas november 23.–december 21.

Szerelem: ha ön a va­gyo­nosodás és a pénzszerzés értékeit vallja, akkor olyan esetben, amikor veszélybe kerül a munkája vagy az üzlete, félreteszi az érzelmeit, az – ön szerint alacsonyabb rendű prioritásait –, hogy a legfontosabbakról gondoskodjon. De beszéljen őszintén partnerével a gondjairól, és kérjen tőle segítséget a megoldásukhoz!
Karrier és pénz: ne hagyja, hogy elragadja a ló! Felejtse el az illegális pénzügyi manővereket! Ne várja a nagy üzletet, ne kerüljön függőségbe másoktól, ne próbálja kicselezni a piacot! A cégnél álljon elő költségcsökkentő ötletekkel, ám ha erre az a válasz, hogy inkább azzal foglalkozzon, amiért fizetik önt, jobb, ha azonnal más állás után néz.

Bak december 22.–január 20.

Szerelem: mivel hatalmi helyzetben levő Bakként gyakran szkeptikus, gyanakvó az ellenkező nem tagjai iránt, akikkel találkozik, figyelmen kívül hagyja azokat, akik olyan helyzetben vannak, hogy kihasználhatják önt vagy kapcsolatait. Azért nem kellene elmennie olyan remek partnerjelöltek mellett, akik az ön szintjénél lejjebb vannak.
Karrier és pénz: a héten a szakmai és társadalmi kapcsolatok felhasználása nemcsak negatív megítélést, hanem átütő sikert is hozhat. Talán még a barátok is számos üzlettárssal hozhatják össze. Semmi nem szól az ellen, hogy az új esztendőben miért ne tanulna meg egy új nyelvet, vagy elsőként szólalna fel a munkahelyi megbeszéléseken.

Vízöntő január 21.–február 19.

Szerelem: kedvese gyakran vágja a fejéhez, hogy önnek aztán halvány fogalma sincs róla, mibe kerül a háztartás. Mostanában még a levegőt sem adják ingyen. Száját, pénztárcáját viszont mindig óvatosan nyissa ki! Kívánatos, hogy párjának lehetőleg semmi köze se legyen az üzletéhez és a pénzügyeihez – és erről önnek kell tennie.
Karrier és pénz: cége összeolvadhat egy másik céggel, ha pedig valamilyen új vállalkozásba kezd, legyen körültekintő a törvényeket illetően. Ha az agysejtjei nem kapnak elég munkát, agya hamar elveszítheti azt a képességét, hogy új kihívásokra válaszoljon, új üzleti trükköket tanuljon. Pénzügyi gondjai talán arra kész­tetik, hogy állást változtasson.

Halak február 20­.–március 20.

Szerelem: ha társat keres, vagy egy közösséghez akar tartozni, dolgozza ki a legalkalmasabb módszereket, amelyek révén barátaival és ismerőseivel törődik és szórakozik. Ebben az időszakban régi barátból, ismerősből, protektorból is válhat önhöz illő társ, feltéve, ha kötődnek egymáshoz, hasonló az érdeklődésük, egyek a céljaik.
Karrier és pénz: a hit ebben az időszakban hegyeket tud megmozdítani. Társulás, külföldi kapcsolat vagy szövetség révén sikeressé válhat, részt vehet civil, esetleg politikai szervezetek munkájában, bekerülhet a szakmai, társadalmi és politikai szervezetekbe, sőt az élre is kerülhet. Ha a hét végén a megérzéseire támaszkodik, azok nem fogják becsapni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek