Aktuális

Megrendezte halálát az érdi férfi, hogy ne kelljen kifizetni a tartozását

Bors

Létrehozva: 2018.01.30.

A Police.hu tájékoztatása szerint a 43 éves érdi T. Zsolt 2009-ben és 2010.ben is kölcsönszerződést kötött autóvásárls céljából, de nem fizette a közel tízemötmillió forintos kölcsönöket. T. Zsolt ellen eljárás indult, de 2013. február 13-án megszüntették, mert a nyilvántartás adatai alapján a férfi elhunyt.

Közel négy évvel később, 2017. május 4-én információ merült fel arra vonatkozóan, hogy T. Zsolt mégis életben van, Szegeden él, és a hatóságot megtévesztve, azért nyilvánítatta magát halottnak, hogy elkerülje a várható büntetést. A rendőrök 2017. május 29-én egy szegedi lakásban igazoltatták a férfit, aki először testvére adatait felhasználva igazolta magát, majd elismerte, hogy ő T. Zsolt. A nyomozók a férfit elfogták és sikkasztás, valamint más bűncselekmények miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek