Aktuális

Négykézláb mászott, kétszer is elgázolták a 83-as főúton

G. J.

Létrehozva: 2018.01.06.

<p>A sofőrök nem vették észre a sötétben.</p>

Bizarr baleset zajlott le szinte másodpercek alatt a 83-as főúton, a koroncói elágazó közelében. Győr felől érkezett egy személyautó, amelynek sofőrje későn vette észre, hogy az úttesten egy férfi van, és a kocsija bal oldalával elcsapta. A férfi a nagy erejű ütközés miatt átsodródott a szemközti sávba, ahol viszont egy éppen odaérő kisteherautó újra elütötte. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A Bors megtalált egy autóst, aki akkor megállt a balesetnél. Azt mondta, az első sofőr előtt egy sötét alak villant fel, láthatósági mellény és minden egyéb kivilágítás nélkül. A hatvan év körüli áldozat négykézláb mászott, a szemtanú szerint ebben a pózban próbált meg átjutni a főút túloldalára. A so­főrnek esélye sem volt, hogy kikerülje. Ugyanakkor úgy tudjuk, a személykocsi gyorsan hajtott. 

A környéken lakók ismerik a férfit, aki egyedül élt, és el­mondásuk szerint gyakran előfordult, hogy ittas állapotban látták. A baleset helyszínéhez közel lakott, feltehetően hazafelé tartott. Az nem derült ki, miért választotta ezt a módját az átkelésnek az úton. A rendőrség egyelőre annyit közölt, a baleset körülményeit szakértőkkel vizsgálják.

Bicikliseket gázolt el

Megdöbbentő esetről számolt be egy nagykőrösi hírportál. Az Encsi utcában egy autós biciklist sodort el, aki a bokrok közé zuhant. Pár óra múlva a zöld Suzuki egy másik biciklist, szintén egy hölgyet csapott el a portál szerint. A történetre úgy derült fény, hogy mindkét hölgy ugyanabba a kórházba került, akkor jöttek rá, hogy feltehetően ugyanaz a sofőr csapta el őket, aki valószínűleg az első gázolásnál nem állt meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek