Aktuális

Elismerte tettét Tompa Eszter gyilkosa, bár...

Bors

Létrehozva: 2018.02.08.

Megkezdődött Tompa Eszter gyilkosának, S. Attilának a tárgyalása. A férfi elismerte, hogy megölte a fiatal lányt.

Forrás: Kisalföld

Majdnem 13 éven át volt az ország egyik legrejtélyesebb, felderítetlen ügye az akkor 22 éves Tompa Esztert meggyilkolása.

A fiatal lány halála napján biciklivel indult útnak Sashegy felé, azonban családjához már nem ért el. Összevert, sérült holttestét pár nappal később egy erdős részen találták meg. Gyilkosát 13 éven keresztül hiába keresték, míg végül 2017-ben egy banális, kutyalopási ügy miatt bukott le.

Ekkor derült ki, hogy az akkor 23 éves, hivatásos sofőrként dolgozó gönyűi S. Attila elgázolta a bicikliző Esztert. A férfi azt hitte, hogy a lány meghalt és bepánikolt, hogy elveszik a jogosítványát és elveszti a munkáját, így a testet betette a csomagtartójába. Menet közben azonban kiderült, hogy Eszter él, zajongani kezdett a csomagtartóba. Attila ekkor még inkább megijedt, és attól tartva, hogy a lány később felismeri, elhatározta, hogy megöli. Ezért Esztert egy erdős részre vitte, ahol többször megütötte, fojtogatta, majd egy bálázózsinórral megfojtotta. Ezután hazament, de másnap visszatért, a testet és a kocsiját elrejtette, majd a rendőrségen bejelentette, hogy ellopták, eközben azonban egy szlovák bontóba vitte. 

A férfi, bár elismerte az emberölést, a különös kegyetlenséget és az aljas indokot azonban tagadta. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek