Aktuális

Jövő héten kerül bíróság elé Tompa Eszter gyilkosa

G. J.

Létrehozva: 2018.02.02.

Február 8-án kezdődik a Győri Törvényszéken annak a gönyűi férfinak a büntetőtárgyalása, akit azzal vádolnak, hogy megölt egy fiatal lányt 2003 szeptemberében. 

A vádirat szerint a férfi 15 óra körül hajtott autójával a Sashegy pusztai bekötő úton, kb. 60 kilométer/órás sebességgel. Tompa Eszter szintén ezen az úton közlekedett kerékpárjával.

A férfi figyelmetlen volt, emiatt nem kerülte ki kellő távolságra a lányt, aki kerékpárjával együtt eldőlt, pár percre az eszméletét vesztette. A sofőr visszatolatott, kiszállt a kocsiból, a kerékpárt odébb dobta és mivel úgy gondolta a lány meghalt, úgy döntött, elviszi a helyszínről. A csomagtartóba rakta, és elindult előbb Sashegy pusztára, majd Bőny irányába, menet közben azonban hallotta, hogy a csomagtartóban a lány mozog.

Elhatározta, hogy megöli Tompa Esztert, mert, ha életben marad, be tudja őt azonosítani.

Kinyitotta a csomagtartót, ezután a tiltakozó-védekező lányt több méteren át vonszolta a földön, majd arcát többször kis-közepes erővel megütötte. Kézzel befogta a száját, nyakát közepes-nagy erővel fojtogatta, a bántalmazása legalább fél órán át tartott. Még mindig élt, ezért a közelben talált zsinegekkel tovább fojtogatta, a lány meghalt, majd a holttestét elrejtette. 

Az áldozatnak a közlekedési baleset következtében legfeljebb 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek volna. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek