Aktuális

Apa és fia kővel és gázpisztollyal verte véresre az őket megelőző sofőrt

Bors

Létrehozva: 2018.03.29.

Forrás: Facebook

Mindez északi szomszédunkban történt. A sértett fedélzeti kamerájával készült brutális felvételt a szlovák rendőrség osztotta meg közösségi oldalán.

A szlovák hírügynökség és a parameter.sk beszámolója szerint tíz évig terjedő börtön fenyegeti azt az 51 éves kiszucaújhelyi apát és 23 éves fiát, akik Kiszucaújhely oškerdai városrészében támadtak meg egy 33 éves helyi sofőrt. A sofőr autójának fedélzeti kamerája rögzítette az incidenst és annak előzményeit is, amely eszerint hétfőn 19 óra után történt.

A videó elején az látható, ahogy a fedélzeti kamerás autó egy útszűkületnél éppen besorol későbbi támadói és egy kamion közé.

Polícia Slovenskej republiky

AUTENTICKÉ VIDEO: S KAMEŇOM A DO KRVI ZMLÁTILI VODIČA Video nie je vhodné pre maloleté osoby a citlivé povahy. Viac foto v komentároch. Ako môžete vidieť na začiatku videa, vodič s kamerou sa tesne...

Ez olyannyira felbőszíthette a másik kocsiban ülő apát és fiát, hogy nem sokkal később utolérték, és miközben épp mellette haladtak, az anyósülésen ülő idősebb férfi kinyitotta az ajtót és egy torkot elvágós gesztust tett kamerás sofőrünk irányába.

Később, Oškerda városrészben, amikor a kamerás autó félreállt, a támadók megálltak előtte, majd rövid szóváltást követően nekiestek a sértettnek.

Egy kővel és egy gázpisztollyal ütötték-verték, ahol érték, többek között a fejét, közben megpróbálták átlökni a szalagkorláton, le az árokba.

Radko Moravčík zsolnai kerületi rendőrszóvivő közölte, és a videón is látható, hogy a sértettnek vérző fejjel, de végül sikerült a saját kocsiján elmenekülnie a helyszínről. Miután bement a kórházba és ellátták a sérüléseit, kiderült, hogy felépülése legalább tíz napot vehet igénybe.

A rendőrség elfogta a két feltételezett tettest, lefoglalták a pisztolyukat, majd testi sértés bűntettével gyanúsították meg őket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek