Aktuális

Ezúttal nem jött össze az olasz meló

Bors

Létrehozva: 2018.03.14.

Lopott Mini Cooperrel próbálta leutánozni egy angol autótolvaj az Olasz meló filmek ikonikus üldözési jeleneteit, de csúnyán beragadt egy városi park szűk lépcsőjén március 12-én éjszaka.

Suspected car thief gets stuck trying to drive Mini down steps

A SUSPECTED car thief tried to copy The Italian Job by driving down stairs in a Mini Cooper - but got stuck. He was so wedged in he couldn't even open the doors to flee. Cops were alerted and they arrived to find the man still inside the 16-year-old motor in Morpeth, Northumberland.

Az eset a northumberlandi Morpeth parkjában történt. A rendőrség hétfőn, 23.30 perckor kapta a riasztást, és a nem sokkal később kiérkezve még a 16 éves lopott Mini Cooperben találták a 31 éves autótolvajt - számolt be róla a The Sun.

Mondjuk az illetőnek esélye sem volt arra, hogy az ajtót kinyitva elmeneküljön. Alaposan beragadt, kutyaszorító szituációba került.

Itt megnézheti az 1969-es, Michael Caine főszereplésével készült Olasz meló híres üldözési jelenetét,  amikor 3 Mini Cooper versenyez egymást követve Torino utcáin, és a sikátorok lépcsőin.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek