Aktuális

Indiana Jones rémálma vált valóra ebben a fürdőszobában – videó

Bors

Létrehozva: 2018.03.07.

A legendás filmhős vakmerősége nem ismer határokat, mégis van valami, amivel a világból ki lehet kergetni. A régészprofesszor retteg a kígyóktól.

Nem lettünk volna annak a Queensland-i nőnek a helyében, aki a fürdőszobájába lépve egy kigyóval találkozott. A váratlan vendéggel való szemezéstől azonnal sokkolódó nő egy gyors mozdulattal be is zárta a fürdő ajtaját, majd értesített egy szakembert, hogy siessen a segítségére. 

Stuart McKenzie volt az a szakértő, aki a helyszínre érkezett, de amikor a helyiségben keresni kezdte a hüllőt, nemhogy az állatot nem találta, semmilyen egyéb nyomára sem bukkant, írja a Daily Mail.

Mivel elég egyértelmű volt, hogy a zárt fürdőszobából nem tudott kijutni, alaposabban is keresni kezdte, hogy végül az egyik nyitott fiók rávezesse a megoldásra, és a mosdó alatti szekrényben találja meg, ahogy a törölközők között heverészik kényelmesen. McKenzie a pitonok iránti őszinte szeretete ellenére is elég együttérzően kezelte a helyzetet, amikor felismerte, hogy a fiókbó kukucskáló kígyó látványa nem lehetett túl mámorító, miközben a nő mondjuk csak egy rutinszerű esti fogmosásra készült volna.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek