Aktuális

Magyar fiatal halt meg az osztrák sztrádán – rengetegen búcsúznak Róberttől

Bors

Létrehozva: 2018.03.31.

Szívszorító üzenetekkel búcsúznak több százan közösségi oldalán attól a 21 éves fiatalembertől, aki egy brutális ausztriai autóbalesetben vesztette életét csütörtökön. Róbert egy nyerges vontatónak csapódó kamion anyósülésén utazott.

Egy szatmárnémeti illetőségű cég teherautójának a sofőrje nem tudott időben lefékezni, majd nagy sebességgel belecsapódott az előtte lelassító járműbe csütörtök délután az A8-as ausztriai sztrádán, Wels közelében – írja a Maszol.ro.

A szatmárnémeti kamion eleje teljesen összeroncsolódott a balesetben. A teherautó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, a mellette ülő B. Róbert a helyszínen életét vesztette.

„Egyetlen pillanat alatt elmúlhat az élet. Előjel nélkül, az esély nélkül, hogy valamit még el tudjunk intézni, ami fontos volna – egyszerűen elmúlik. De ezt egészen addig elfojtjuk magunkban, amíg olyasvalakivel nem történik, akit az ember szeret. Csak akkor tanuljuk meg az apróságokat megbecsülni. Az ember megérti, mi az, ami igazán fontos az életben, és főleg, ki az, aki igazán fontos. Isten Nyugtasson Békében drága kis Barátom!” – olvasható a fiú Facebook oldalán egyik barátja búcsúüzenete.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek