Aktuális

Szentendre: Két holttest feküdt a gépházban

B. B.

Létrehozva: 2018.03.17.

Rejtélyes halálesetek ügyében nyomoz a rendőrség: két holttestet találtak egy elhagyatott gépházban, a szentendrei tűzoltóság közelében.

A szentendreiek is csak döbbenten találgatják, ki lehet az a két ember, akinek a holttestét március 15-én találták meg a város egyik elhagyatott gépházában. A holttesteket egy arra járó ember fedezte fel, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A kiérkező zsaruk azonban nem tudták biztosan megállapítani, hogy mi okozta a halálukat, közleményük szerint egyelőre a gyilkosság sem kizárható. Az bizonyos, hogy a kieső területen nem sűrűn járkálnak, az ugyanis a Duna partjától nem messze, egy töltés tetején található.

– Ez a tűzoltóság mögötti ipari terület, csak egy bicikliút vezet arrafelé. Nagyon kihalt, maximum egy-egy kerékpáros suhan el arra, nem csodálom, hogy eddig senki sem vette észre a holttesteket – vélekedett egy helyi férfi. Valószínűleg a két férfi földi maradványai már hónapok óta ott lehettek.

A rendőrök gőzerővel nyomoznak a rejtélyes ügyben, kétszer is terepszemlét tartottak. Egyszer hajnalban vonultak ki, és zárták le az egész környéket, majd délután egy második helyszínelésre is sor került, és újra kordonnal vették körül a területet.

– Lehet, hogy hajléktalanok voltak, akiket szörnyű tragédia ért, de úgy hallottuk, nem kizárt a gyilkosság sem. Akárkik is legyenek, megilleti őket a tisztességes temetés akkor is, ha nem jelentkezik hozzátartozó  – tette hozzá a férfi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek