Aktuális

Szívdöglesztő fotó: Vetkőznek a lánglovagok

L. B.

Létrehozva: 2018.03.12.

Nem mindennapi képpel rukkoltak elő a Látrányi Önkéntes Életmentő és Tűzoltó Egyesület tagjai. A hölgyek örömére a kidolgozott testű lánglovagok megváltak ruhadarabjaiktól és egy rendkívül jól megkomponált képet töltöttek fel a szervezetük Facebook-oldalára.

– Nem titkolt célunk, hogy próbáljunk minél több emberhez eljutni, megmutatni, hogy a látrányi önkéntes lánglovagok vidám, jó humorú emberek. A szilveszteri tűzoltóbálon merült fel az ötlet, így az új feszítővágónk tesztelése után poénból megváltunk a védőfelszerelésektől – mesélte a Borsnak Kelemen Ferenc, a Látrányi Önkéntes Életmentő és Tűzoltó Egyesület oszlopos tagja.

A bevállalós önkéntesek nem csak a kreativitásukra és humorérzékükre lehetnek büszkék. A nyári szélviharok idején a körzetükön kívül is siettek Karádra, de még Siófokra is. Egyébként érdemes figyelni a közösségi oldalukat, ugyanis további rendhagyó ötletek megvalósítására tettek ígéretet. Hamarosan egy egész naptárral állnak elő. A kétéves egyesületnek tizenöt tagja között van három hölgy is, ők még nem szánták magukat hasonló akcióra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek