Aktuális

Felajzott bika teperte le a robogós nőt – videó 18+

Bors

Létrehozva: 2018.04.13.

Bizarr jelenet zajlott Indiában, amiről egy járókelő videót is készített. A forgalmas út közepén haladtak a biciklisek, akik figyelmesen kikerülték a szélen haladó termetes fekete bikát. Az állat hirtelen felfigyelt egy fiatal nőre, aki éppen felült a robogó hátsó ülésére, amikor a bika kedvet kapott hozzá. A kanos állat hátulról szinte teljesen beborította a nőt, aki utastársával és járgánnyal együtt azonnal a földre került, ahogy a bika súlya rájuk nehezedett.

Horny bull sneaks up behind female moped driver and humps her in the street

A HORNY bull with a reputation for humping random women was caught in the act. Terrifying video shows a black bull mount a shrieking woman as she sits on the back of a moped in an Indian street. The clip starts with the beast trotting down the middle of a busy road as two men follow and film it.

Eközben a felvételt készítő gyalogos inkább csak nevetett, mivel szerette volna kiélvezni a szórakozató jelenet minden percét. Szerencsére akadtak a környéken olyanok is, akik tudták, hogy a helyzet komikus volta ellenre kellően veszélyes is, és bizarr erőszak áldozatainak segítségére sietett.

A videóért ide kattintson!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek