Aktuális

Katalin zsebében landolt a Bors milliója

Ny. A.

Létrehozva: 2018.04.14.

<p>Egy nullával kevesebbnek nézte a nyereményt.</p>

Forrás: Bánkúti Sándor

Alig hitt a szemének Katalin, mikor a Bors címoldalán lévő matricát lekaparva három egyforma szimbólumot talált. Első pillantásra azt hitte, 100 ezer forintot nyert, de még nagyobb volt az öröm, miután tárcsázta a játékirodát.

– Mikor bediktáltuk az ellenőrzőkódot, a vonal másik végén közölték, hogy ez bizony egymillió forintot érő matrica. El sem akartam hinni! – kezdte Katalin, aki régóta tervezi, hogy ráncba szedi otthonukat. Azt is elárulta, hogy nagy álma megvalósításával is tartozik még magának. – Azt bánom, hogy sosem mentünk el nyaralni. Még régen a lányommal terveztünk egy külföldi utat, de nem készült el időben az útlevelem, így lecsúsztunk az útról. A nyereményből remélem marad annyi, amiből elutazhatunk – mondta hűséges olvasónk.

Április 29-ig tartó, Pénzpiramis nevű játékunkon hetente nyerhetnek a szerencsések egymillió forintot. De azt se feledjék, hogy a nem nyertes matricával is ringbe szállhatnak az utolsó millióért. Vágja ki, gyűjtsön össze belőle hármat, és vegye meg a Bors Hétvége újságot a benne található játékszelvény miatt! Ezután már csak egy egyszerű, piramisokkal kapcsolatos kérdésre kell helyesen válaszolnia, hogy Öné lehessen az utolsó egymillió forint.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek